125 High Street Clubhouse 07 Roof Deck

125 High Street

Boston, MA

In the hyper-competitive market of Class-A office buildings, it has become increasingly critical to create robust amenities for tenant use. The 125 High Street project includes a new fitness center, conference center, reconfigured lobby, tenant lounge, and roof deck.

The existing 19th-century factory buildings have had a patchwork of additions and renovations through the years. The new renovation will honor the previously hidden, original building materials, with finishes that echo the buildings' fabric.

125 Oliver Street View Corridors
Oliver Street View Corridors Diagram

A Roof Garden for All Seasons

125 WALL ISOLATE Seasons Dashed Line

Upon arriving at the 6th-floor lounge, visitors will have access to a new roof terrace to experience a unique city perspective. On the inside, three look-out frames will provide views of the city, while on the exterior patio, intimate outdoor rooms will provide spaces to work or relax.

125 Clubhouse 09 Oliver Street View from Street
125 Clubhouse 10 Oliver Street View from Street Night


The fitness center will be visually connected to the atrium, serving to activate and add energy to the large volume.

An existing stair that connects the fitness center to the ground floor will have a new identity, intentionally orchestrated to enhance the user experience.

125 Fitness Star Section
125 Fitness Stair View 3